Spring naar inhoud

Inge Gulickx

Inge Gulickx

Inge Gulickx
E. i.gulickx@vfconsult.nl
T.  06 401 960 28

Ik ben opgeleid als communicatie-expert en heb ruim 15 jaar ervaring in het onderwijs. Daarnaast werk ik als trainer en trainingsacteur. Vanuit de wens om “het zweet op de juiste rug” te krijgen kwam ik via Thomas Gordon en de Transactionele Analyse in 2014 bij het gedachtegoed van Didactisch Coachen terecht. Met oprechte aandacht, goede vragen en specifieke feedback wist ik mijn studenten op een andere, meer coachende, manier te benaderen, activeren en motiveren.  Het resultaat:  studenten met  meer zelfvertrouwen en een “juf” met meer voldoening! Met mijn enthousiasme heb ik inmiddels vele collega’s aangestoken, gefilmd, begeleid en gecoacht.

Als trainer Didactisch Coachen voor V&F Onderwijs Consult combineer ik mijn kennis van communicatie, van groepsprocessen  en persoonlijkheidstypen met mijn coachingsvaardigheden.  Als het nodig is “speel” ik verschillende  typen studenten om collega’s de juiste vaardigheden te laten oefenen.
Mensen die met mij werken zeggen over mij: “Inge is eerlijk en open in de omgang; ze schroomt niet om te zeggen wat ze denkt en vindt en ook niet om haar eigen worstelingen aan anderen te laten zien. Ze heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, is serieus en professioneel in haar werk en wil het altijd beter maken.”

Top