Spring naar inhoud

Femie Raben

5DSC01514 (3)

Femie Raben
E.  f.raben@vfconsult.nl
T.  06 239 452 34

Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam als trainer / consultant op veel scholen.
Als Opleider Beeldcoaching en senior-trainer Didactisch Coachen begeleid ik directies, teams en individuele leraren in basis -, voortgezet- en speciaal onderwijs.
De vragen hoe leerlingen en hun leraren kennis verwerven. Welk gedrag en welke activiteiten motiverend en leerbevorderend werken en de rol van de leraar /begeleider daarbij zijn altijd belangrijk voor mij geweest.

Jarenlange onderwijspraktijk, passie, creativiteit en plezier zijn de ingrediënten waarmee ik de inspiratie voed om doel- en oplossingsgericht te werken.  Mijn doel is om mensen op hun beurt te inspireren om ook het beste uit zichzelf te halen. Om hen uit te dagen grip te krijgen op hun eigen ontwikkeling. En daarmee het pad te effenen dat leidt “van onderwijzen naar leren”.

In dit alles probeer ik een plezierig leerklimaat te creëren. Daarbij maak ik uiteraard gebruik van mijn ervaring als beeld- en didactisch coach, mijn kennis en kunde over leerbevorderende communicatie en onderwerpen als meervoudige intelligentie, coöperatief leren- en vergaderen en het ontwikkelen van denkvaardigheden.

Top