Spring naar inhoud

Barbara Krstovic

Barbara Krstovic
E. b.krstovic@vfconsult.nl
T.   06 108 116 01

Mijn hart ligt in het onderwijs.  De afgelopen 20 jaar was ik werkzaam als docent Engels in het Amsterdamse Voortgezet Onderwijs. De vragen die ik me  als docent altijd stelde waren: “Wat is leren en wanneer zie je dat leren plaatsvindt bij de leerling?” Of ik nu lesgeef aan vmbo-, havo- of vwo-klassen, mijn doel is altijd te zorgen voor een klassensituatie waarin optimaal wordt geleerd. Als docent deed ik dat door gepassioneerd les te geven, een goede relatie met de klas te ontwikkelen, te zorgen voor een leerklimaat waarin leerlingen echt worden gezien en hen intellectueel uit te dagen.

Ik heb altijd geprobeerd om betekenisvol onderwijs te creëren en samen met de leerlingen de les te maken. Leerlingen activeren, hen inspireren en enthousiasmeren om zo veel mogelijk te leren over zichzelf en de wereld om zich heen is iets wat ik goed kan. Door het toepassen van de principes van Didactisch Coachen ben ik hier steeds beter in geworden en heb ik leren zien wanneer echt leren plaatsvindt. Dat is iedere keer weer geweldig!

Ik gun het iedere docent in Nederland dit geluk te vinden en voel me daarom sterk gemotiveerd om als beeldcoach en trainer Didactisch Coachen aan de slag te gaan bij collega’s die het nastreven om hun leerlingen zo veel mogelijk te laten leren.

Top