Spring naar inhoud

Conferentie “Didactisch Coachen, verdieping en implementatie”

Wegens de maatregelen i.v.m. het Coronavirus is de conferentie geannuleerd. Wanneer de omstandigheden het toelaten, zal de conferentie nu georganiseerd worden op 30 september 2020.

Met veel plezier attenderen we u op de Conferentie Didactisch Coachen die we gaan organiseren in het voorjaar. Het gaat een speciale conferentie worden, zowel door de plek waar die wordt gehouden als door de inhoud en de werkvormen op deze dag. De conferentie wordt georganiseerd op:

Woensdag 25 maart 2020

Herman van Veen Arts Center in Soestduinen (https://hermanvanveenartscenter.com )

Het thema van de conferentie is: Didactisch Coachen, verdieping en implementatie.  Dit wordt ook de titel van het 2e boek van Didactisch Coachen dat Lia Voerman en Frans Faber momenteel aan het schrijven zijn. Tijdens de conferentie kunnen jullie alvast een inkijkje tegemoet zien van dit boek. Het wordt een conferentie in een schitterende omgeving waar rust, cultuur, natuur en creativiteit de scepter zwaaien.  Wij hebben de overtuiging dat het ons gaat lukken om met al deze ingrediënten en met jullie erbij een geweldige dag hiervan te maken. We gaan van kennis delen, kennis creëren, leren van elkaar, en genieten van natuur en cultuur.

De conferentie is bedoeld voor schoolleiders en interne trainers van scholen die Didactisch Coachen aan het implementeren zijn op hun school.  We kunnen  90 mensen plaatsen, daarom kunnen maximaal 2 à 3 personen per school registeren. Als “toetje van de dag” hebben we Michiel Vos uitgenodigd. Wellicht kent U hem. Hij is journalist en Verenigde Staten-correspondent en is de schoonzoon van Nancy Pelosi, de huidige voorzitter van het Huis van Afgevaardigden in Amerika. Zijn bijdrage zal gaan over de invloed van beeldvorming op gedrag.  Aanmeldingen op volgorde van binnenkomst via de link op bijgevoegde flyer of door hier te klikken: aanmelden

We zien u graag op 25 maart!

 

Top