Spring naar inhoud

Links

V&F Onderwijs Consult werkt samen met een aantal ervaren trainers en opleiders Beeldcoaching en Didactisch Coachen.
Door deze samenwerkingsverbanden kunnen wij onze klanten de garantie bieden dat wij samen met anderen blijven ontwikkelen, blijven leren en van elkaars expertise gebruik kunnen maken.

 

dico klein

De Stichting Didactisch Coachenis een samenwerkingsverband van  ervaren trainers en onderwijsadviseurs, die zich ten doel hebben gesteld om het gedachtegoed van Didactisch Coachen - zoals ontwikkeld door Lia Voerman en Frans Faber - verder te ontwikkelen en te verspreiden.
De erkende trainers Didactisch Coachen werken vanuit deze stichting samen, ontmoeten elkaar in intervisieverband en zijn samen verantwoordelijk voor de  handhaving van de kwaliteit van de scholingstrajecten en het bevorderen van innovatieve ontwikkelingen rondom Didactisch Coachen.
Zie ook: www.didactischcoachen.nl

 

logo beeldcoaching def

De Stichting Opleiders Collectief Beeldcoaching is een samenwerkingsverband van opleiders Beeldcoaching met ieder hun eigen expertise.
De opleiders die samen werken in het Opleiders Collectief Beeldcoaching delen kennis, ontmoeten elkaar in intervisieverband, hebben een systeem van collegiale visitatie. Ook zijn zij met elkaar verantwoordelijk voor de handhaving van de kwaliteit van de  Beeldcoachopleidingen, innovaties en beoordeling.
Zie ook: www.beeldcoaching.com

 

Top